Service og vedlikehold

Service

Service- og vedlikeholdstjenester av høy kvalitet sørger for at både heiser, rulletrapper og de automatiske dørene får et langt og lykkelig liv. Et pålitelig anlegg spiller en viktig rolle for å skape og opprettholde gode brukeropplevelser i alle typer bygninger. Flere av våre ansatte kommer fra flere av landets store heisfirmaer, med bred erfaring innen service og vedlikehold.

Service

Vårt serviceprogram sikrer en skreddersydd avtale til heiser om det er i private hjem, boligblokker, forretingebygg eller hotell. Tilpasset serviceprogram som er knyttet til å sikre driftsstabilitet og kvalitet.

Uavhengig om det er eldre eller nye heiser så sikrer vi at heisene blir ivaretatt slik at de fungere problemfritt med vår kompetanse ved serviceteknikere med lang erfaring fra egne og de fleste produkter fra andre produsenter.

Tilstedeværelse i ditt nærmiljø som gir kort responstid og en samlet fokus på kundens behov å tilfredstillelse er vårt hoved engasjement, Trygghet, Kvalitet og samhandling.

 

 

 

Smartdrift TKS S-Link

Digitalt driftsteknisk tilsyn av heisanlegget er en digital tjeneste som gjør at feilmeldinger og driftsstans varsles inn til vårt servicesenter. Dette gjør at vi kan analysere feilkilden og korrigere feilen direkte fra vårt servicesenter.

Dersom man fortsatt trenger montør vil montøren ha mer informasjon om hva som skal repareres, og han/hun kan da ta med seg de nødvendige reservedelene. Dette er en tjeneste som er kostnadsbesparende i form av redusert tidsbruk på selve reparasjonen.

Alarm

Ved å ha alarmavtale sikrer du at bruk av løfteinnretninger til enhver tid har tilgjengelig hjelp.

Våre alarmavtaler sikrer en fullverdig løsning som har support hele døgnet. Du betaler en fast månedspris som inkluderer oppkobling til vaktsentral, overvåkning av alarm og toveiskommunikasjon mellom heispassasjer og vaktselskap.

Din trygghet er vårt ansvar.

«Selv om jeg er toppidrettsutøver og sprek nå, så kommer det kanskje en dag hvor jeg er avhengig av å bruke heis. Når jeg bestemte meg for å investere i dette til mitt eget hjem, så var det utrolig viktig for meg med bra design og god funksjonalitet. Derfor valgte jeg TKS Heis som hadde beste heisene på markedet.»

Johannes Thingnes Bø
OL- og verdensmester i skiskyting

«Vi bruker TKS Heis i flere prosjekter, fordi de er en aktør med lang erfaring som leverer produkter av høy kvalitet. Deres kunnskap og forståelse av kundens behov gjør at vi får akkurat den hjelpen vi trenger. Montørene er alltid godt forberedt og leverer til avtalt tid.»

Ingmund Egeland
Salgs- og markedssjef i Vest Entreprenør

«Jeg utvikler og selger hus, og kjøpergruppen ønsker mulighet for å bo i huset livet ut. Da er villaheis en utmerket løsning. Til mine prosjekter har jeg kjøpt løfteplattformen Aritco HomeLift, og jeg er veldig fornøyd med kundeservicen jeg har fått hos TKS Heis. Montørene er superhyggelige og hjelpsomme på alle måter.»

Svein Aslak Sønderland

Eiendomsutvikler av privathus/eneboliger på Østlandet

«Vi er veldig fornøyde med de driftssikre heisene TKS Heis har levert til oss. De brukes ofte og vi opplever sjelden problemer. Vi får også veldig god oppfølging fra TKS Heis.»

Bjørn Fjelde
Restauranteier, AS Fjelde