Om TKS Heis

Selskapet

Vi i TKS Heis er en tradisjonsrik totalleverandør av løfteinnretninger i hele landet. Om du har behov for en lavløfter, trappeheis eller en mer avansert heisløsning er vi fleksible og hjelpsomme med å finne den beste løsningen for deg. Som leverandør av alle typer løfteinnretninger er vi opptatt av å skape trygghet for kunden, kvalitet både fra produkter og ansatte, samt god og ærlig kommunikasjon.

Vår visjon: Vi løfter folk!

Vi skaper tilgjengelighet – og leverer løfteinnretninger tilpasset ditt behov

Vårt mål er å levere de beste løsningene for å skape tilgjengelighet til våre kunder. Vi har lang erfaring i bransjen og et bredt utvalg løfteinnretninger til alle typer bygg eller boliger.

Vi leverer både lavløftere, trappeheiser, vareheiser, løfteplattformer og personheiser. Alt fra løfteinnretninger som håndterer ett trappetrinn til heisløsninger opptil 20 etasjer. Uansett hvilket behov du har, er vi fleksible og hjelper deg med å finne den mest praktiske, effektive og økonomiske løsningen.

Teknologiutvikling, energieffektivisering og bærekraft står sentralt i alt vi gjør.

TKS Heis sine verdier

T

T = Trygghet

K

K = Kvalitet

S

S = Samhandling

T for Trygghet

Trygghet er en viktig verdi for oss, både overfor kundene våre og de ansatte.

Kundene skal oppleve det som trygt å handle med TKS Heis, i form av at det som blir avtalt er det som blir levert – og at våre produkter skal være trygge å bruke.

Våre ansatte skal til enhver tid føle seg trygge. Både når det er snakk om fysiske omstendigheter og at vi er opptatt av å bygge et bra arbeidsmiljø. Vi har gode rutiner som ivaretar egne ansatte og sørger for at alt av arbeid foregår på en trygg måte.

K for Kvalitet

TKS Heis skal være synonymt med kvalitet. Både når det gjelder våre produkter, men også når det gjelder våre ansatte og deres kompetanse. Kursing av våre ansatte gjør at vi til enhver tid holder oss oppdatert på teknologi og innovasjon.

S for Samhandling

Fokus på samhandling, både internt og eksternt, er viktig for oss i TKS Heis.

God, åpen og ærlig kommunikasjon med kundene er viktig for å sikre korrekte leveranser til avtalt tid. Vi jobber også med å optimalisere våre interne prosesser slik at vi på best mulig måte kan levere de beste løsningene til våre kunder.

Great Place To Work

TKS Heis AS oppfyller kravene til den globale standarden for en god arbeidsplass, og er stolte av å igjen bli sertifisert som en Great Place To Work arbeidsplass.

Great Place to Work® Institute Norge har dokumentert dette gjennom en omfattende undersøkelse av medarbeidernes opplevelse av tillit, stolthet og fellesskap på arbeidsplassen.

«Selv om jeg er toppidrettsutøver og sprek nå, så kommer det kanskje en dag hvor jeg er avhengig av å bruke heis. Når jeg bestemte meg for å investere i dette til mitt eget hjem, så var det utrolig viktig for meg med bra design og god funksjonalitet. Derfor valgte jeg TKS Heis som hadde beste heisene på markedet.»

Johannes Thingnes Bø
OL- og verdensmester i skiskyting

«Vi bruker TKS Heis i flere prosjekter, fordi de er en aktør med lang erfaring som leverer produkter av høy kvalitet. Deres kunnskap og forståelse av kundens behov gjør at vi får akkurat den hjelpen vi trenger. Montørene er alltid godt forberedt og leverer til avtalt tid.»

Ingmund Egeland
Salgs- og markedssjef i Vest Entreprenør

«Jeg utvikler og selger hus, og kjøpergruppen ønsker mulighet for å bo i huset livet ut. Da er villaheis en utmerket løsning. Til mine prosjekter har jeg kjøpt løfteplattformen Aritco HomeLift, og jeg er veldig fornøyd med kundeservicen jeg har fått hos TKS Heis. Montørene er superhyggelige og hjelpsomme på alle måter.»

Svein Aslak Sønderland

Eiendomsutvikler av privathus/eneboliger på Østlandet

«Vi er veldig fornøyde med de driftssikre heisene TKS Heis har levert til oss. De brukes ofte og vi opplever sjelden problemer. Vi får også veldig god oppfølging fra TKS Heis.»

Bjørn Fjelde
Restauranteier, AS Fjelde