Tjenester

Modernisering

Vi kan bistå med rådgivning på hva du bør gjøre med din eksisterende heis. Vil modernisering være med å forlenge levetiden, eller er det på tide å skifte den ut. TKS Heis har lang erfaring og er i stand til å gi deg de beste rådene for hva du bør gjøre.

Modernisering

Du vil at heisen skal være så trygg, effektiv og tiltalende som mulig. Modernisering gir deg mulighet til å forlenge levetiden på eksisterende løfteinnretning. Oppgradering av styresystemer, motor, dører og innredning av heisstol er eksempler på grep du kan ta for å forlenge levetiden.

Modernisering gir deg viktige fordeler når systemet ditt begynner å miste sin glans og ytelse. Dette for en betydelig mindre sum enn det en ny heis koster.

Utskiftning

Når heisen/løfteinnretningen har nådd sin levealder og reparasjon blir for kostbart, kan det være på tide med utskiftning av heisen. Vi har flere varianter av produkter som kan tilpasses eksisterende løsninger/sjakter.

De nye produktene vi selger er mer framtidsrettet med hensyn til bærekraft, grønn omstilling og at de skal være energibesparende.

Ettermontering av heis

Skulle man merke behov for en heis eller løfteplattform, kan man ettermontere dette i eksisterende bygg. Dette øker eiendommens/leilighetens verdi og man kan få flere mulige kjøpere dersom man senere skal selge. Man får også bedre og tryggere forflytning. Samtidig øker generell tilgjengelighet for mennesker med ulike behov.

«Selv om jeg er toppidrettsutøver og sprek nå, så kommer det kanskje en dag hvor jeg er avhengig av å bruke heis. Når jeg bestemte meg for å investere i dette til mitt eget hjem, så var det utrolig viktig for meg med bra design og god funksjonalitet. Derfor valgte jeg TKS Heis som hadde beste heisene på markedet.»

Johannes Thingnes Bø
OL- og verdensmester i skiskyting

«Vi bruker TKS Heis i flere prosjekter, fordi de er en aktør med lang erfaring som leverer produkter av høy kvalitet. Deres kunnskap og forståelse av kundens behov gjør at vi får akkurat den hjelpen vi trenger. Montørene er alltid godt forberedt og leverer til avtalt tid.»

Ingmund Egeland
Salgs- og markedssjef i Vest Entreprenør

«Jeg utvikler og selger hus, og kjøpergruppen ønsker mulighet for å bo i huset livet ut. Da er villaheis en utmerket løsning. Til mine prosjekter har jeg kjøpt løfteplattformen Aritco HomeLift, og jeg er veldig fornøyd med kundeservicen jeg har fått hos TKS Heis. Montørene er superhyggelige og hjelpsomme på alle måter.»

Svein Aslak Sønderland

Eiendomsutvikler av privathus/eneboliger på Østlandet

«Vi er veldig fornøyde med de driftssikre heisene TKS Heis har levert til oss. De brukes ofte og vi opplever sjelden problemer. Vi får også veldig god oppfølging fra TKS Heis.»

Bjørn Fjelde
Restauranteier, AS Fjelde