Tjenester

Samfunnsansvar

TKS Heis er et selskap som driver ansvarlig overfor både kunder, medarbeidere, eiere, lokalsamfunnet og andre interessegrupper. Det er viktig for oss å opptre som en ansvarlig aktør. Med mer enn 80 ansatte er vi en stor arbeidsgiver og samfunnsaktør. Denne posisjonen medfører et stort ansvar for mennesker, samfunnet og byggenæringen – og dette er en forpliktelse vi tar på alvor.

Bærekraft

Våre valg kan gjøre en positiv forskjell for både for mennesker og miljø. Sammen kan vi skape en bærekraftig utvikling som ivaretar samfunnet og miljøet for fremtidige generasjoner.

Åpenhetsloven

Lær mer om hvordan TKS Heis har implementert åpenhetsloven og gjennomført aktsomhetsvurdering av sentrale leverandører og forretningspartnere.

Miljøpolicy

Å ta vare på miljøet er en del av vår bedriftskultur, og en viktig suksessfaktor for vår langsiktige bærekraftige utvikling.

Sponsorater

Ved å støtte lokale idrettslag, ønsker vi å bidra til et miljø der barn, unge og voksne kan trives, utvikle seg og oppnå suksess sammen.

Great Place To Work

TKS Heis AS oppfyller kravene til den globale standarden for en god arbeidsplass, og er stolte av å igjen bli sertifisert som en Great Place To Work arbeidsplass.

Great Place to Work® Institute Norge har dokumentert dette gjennom en omfattende undersøkelse av medarbeidernes opplevelse av tillit, stolthet og fellesskap på arbeidsplassen.

Vil du vite mer?

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon!

Kjetil Simonsen

Kontaktperson samfunnsansvar

+47 928 55 938 

kjetils@tksheis.no