Service og vedlikehold

Service

Service- og vedlikeholdstjenester av høy kvalitet sørger for at både heiser, rulletrapper og de automatiske dørene får et langt og lykkelig liv. Et pålitelig anlegg spiller en viktig rolle for å skape og opprettholde gode brukeropplevelser i alle typer bygninger. Flere av våre ansatte kommer fra flere av landets store heisfirmaer, med bred erfaring innen service og vedlikehold.

Kontakt oss

Info

Hva gjelder henvendelsen

Salg nyanlegg

Reparasjon

Vennligst oppgi heisnummer og/eller anleggsadresse:

Service- og alarmavtaler

Ny eller eksisterende avtale
Vennligst oppgi heisnummer og/eller anleggsadresse:

Faktura

Vennligst oppgi fakturanummer og kundenummer (står på faktura):

Melding

Service

Vårt service program sikrer en skreddersydd avtale til heiser om det er i private hjem, boligblokker, forretingebygg eller hotell. Tilpasset service program som er knyttet til å sikre driftsstabilitet og kvalitet.

Uavhengig om det er eldre eller nye heiser så sikrer vi at heisene blir ivaretatt slik at de fungere problemfritt med vår kompetanse ved serviceteknikere med lang erfaring fra egne og de fleste produkter fra andre produsenter.

Tilstedeværelse i ditt nærmiljø som gir kort responstid og en samlet fokus på kundens behov å tilfredstillelse er vårt hoved engasjement, Trygghet, Kvalitet og samhandling.

Smartdrift TKS S-Link

Digitalt driftsteknisk tilsyn av heisanlegget er en digital tjeneste som gjør at feilmeldinger og driftsstans varsles inn til vårt servicesenter. Dette gjør at vi kan analysere feilkilden og korrigere feilen direkte fra vårt servicesenter.

Dersom man fortsatt trenger montør vil montøren ha mer informasjon om hva som skal repareres, og han/hun kan da ta med seg de nødvendige reservedelene. Dette er en tjeneste som er kostnadsbesparende i form av redusert tidsbruk på selve reparasjonen.

Alarm

Ved å ha alarmavtale sikrer du at bruk av løfteinnretninger til enhver tid har tilgjengelig hjelp.

Våre alarmavtaler sikrer en fullverdig løsning som har support hele døgnet. Du betaler en fast månedspris som inkluderer oppkobling til vaktsentral, overvåkning av alarm og toveiskommunikasjon mellom heispassasjer og vaktselskap.

Din trygghet er vårt ansvar.