Bruksområder

Næringsbygg

TKS Heis har ulike produkter tilpasset til et bredt mangfold i type bygninger. Vi kan levere alt fra den prestisjefylte og elegante bygningen, til enkle to-etasjers næringsbygg.

Mer attraktivt bygg for leietakere og besøkende

Vi har ulike produkter tilpasset til et bredt mangfold av bygningstyper. Vi kan levere alt fra den prestisjefylte og elegante bygningen, til enkle to-etasjers næringsbygg.

En smart heisløsning gjør bygningen din mer attraktiv for både mulige leietakere og besøkende med ulike behov. Tenk smart og installer markedsledende heisteknologi med smartteknologi i ditt nye bygg.

Produkter til Næringsbygg

«Selv om jeg er toppidrettsutøver og sprek nå, så kommer det kanskje en dag hvor jeg er avhengig av å bruke heis. Når jeg bestemte meg for å investere i dette til mitt eget hjem, så var det utrolig viktig for meg med bra design og god funksjonalitet. Derfor valgte jeg TKS Heis som hadde beste heisene på markedet.»

Johannes Thingnes Bø
OL- og verdensmester i skiskyting

«Vi bruker TKS Heis i flere prosjekter, fordi de er en aktør med lang erfaring som leverer produkter av høy kvalitet. Deres kunnskap og forståelse av kundens behov gjør at vi får akkurat den hjelpen vi trenger. Montørene er alltid godt forberedt og leverer til avtalt tid.»

Ingmund Egeland
Salgs- og markedssjef i Vest Entreprenør

«Jeg utvikler og selger hus, og kjøpergruppen ønsker mulighet for å bo i huset livet ut. Da er villaheis en utmerket løsning. Til mine prosjekter har jeg kjøpt løfteplattformen Aritco HomeLift, og jeg er veldig fornøyd med kundeservicen jeg har fått hos TKS Heis. Montørene er superhyggelige og hjelpsomme på alle måter.»

Svein Aslak Sønderland

Eiendomsutvikler av privathus/eneboliger på Østlandet

«Vi er veldig fornøyde med de driftssikre heisene TKS Heis har levert til oss. De brukes ofte og vi opplever sjelden problemer. Vi får også veldig god oppfølging fra TKS Heis.»

Bjørn Fjelde
Restauranteier, AS Fjelde

Vil du vite mer om

Næringsbygg?

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon!

Kjetil Eriksen

Salg og prosjektering Østlandet

+47 924 69 649

kjetiler@tksheis.no