Bruksområder

Eneboliger og villaer

Å installere en heis gir mulighet til lengre livsløp i egen bolig og øker tilgjengeligheten for deg og dine. Vi leverer flotte arkitektoniske produkter som tilpasses deg og dine behov.

Bo hjemme lenger!

Vi kan levere flotte arkitektoniske produktvarianter som standard eller som kundetilpassede løsninger. Våre innovative løsninger kan skreddersys til ditt ønske når det kommer til farge og materialvalg, slik at du kan designe din egen unike løfteplattform.

Heisene kan integreres i bygget eller stå som et frittstående elegant møbel. Vi bruker miljøvennlig teknologi og alle våre heiser har energibesparende funksjoner.

Å installere heis gir mulighet til lengre livsløp i egen bolig og øker tilgjengeligheten for deg og dine. Det øker også verdien på boligen. og det er mulig å søke om tilskudd fra f. eks. Husbanken og NAV for å installere heis.

Vi har kort ventetid på befaring om du er interessert i å vite mer om hvordan vi kan levere av heiser og løfteplattformer. Etter du har bestemt deg for hvilken heis som dekker dine behov på best mulig måte, vil vi kunne levere og montere innen kort tid.

Produkter til Enebolig og villa

«Selv om jeg er toppidrettsutøver og sprek nå, så kommer det kanskje en dag hvor jeg er avhengig av å bruke heis. Når jeg bestemte meg for å investere i dette til mitt eget hjem, så var det utrolig viktig for meg med bra design og god funksjonalitet. Derfor valgte jeg TKS Heis som hadde beste heisene på markedet.»

Johannes Thingnes Bø
OL- og verdensmester i skiskyting

«Vi bruker TKS Heis i flere prosjekter, fordi de er en aktør med lang erfaring som leverer produkter av høy kvalitet. Deres kunnskap og forståelse av kundens behov gjør at vi får akkurat den hjelpen vi trenger. Montørene er alltid godt forberedt og leverer til avtalt tid.»

Ingmund Egeland
Salgs- og markedssjef i Vest Entreprenør

«Jeg utvikler og selger hus, og kjøpergruppen ønsker mulighet for å bo i huset livet ut. Da er villaheis en utmerket løsning. Til mine prosjekter har jeg kjøpt løfteplattformen Aritco HomeLift, og jeg er veldig fornøyd med kundeservicen jeg har fått hos TKS Heis. Montørene er superhyggelige og hjelpsomme på alle måter.»

Svein Aslak Sønderland

Eiendomsutvikler av privathus/eneboliger på Østlandet

«Vi er veldig fornøyde med de driftssikre heisene TKS Heis har levert til oss. De brukes ofte og vi opplever sjelden problemer. Vi får også veldig god oppfølging fra TKS Heis.»

Bjørn Fjelde
Restauranteier, AS Fjelde

Vil du vite mer om

Enebolig og villa?

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon!

Håkon Undheim

Salgs- og markedsleder

+47 930 07 281 

hakonu@tksheis.no