Personvernerklæring

Behandlingsansvarlig

Tksheis.no eies og driftes av TKS Heis AS via vår leverandør for utvikling, vedlikehold og drifting av nettstedet (se under). TKS Heis AS ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på om hvordan vi samler inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

TKS Heis AS
Torlandsvegen 3, 4365 Nærbø

Tor Arne Aas, daglig leder
Mob. 974 08 544
toraa@tksheis.no

Databehandler for nettsted

Fandango Interactive AS er TKS Heis AS sin databehandler, og er vår leverandør for utvikling, vedlikehold og drifting av nettstedet. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun TKS Heis AS, Fandango Interactive AS og eventuelle underleverandører i begrensede perioder, som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Innsamling av personopplysninger

Tksheis.no samler ikke inn sensitive personopplysninger.
Personopplysninger som sendes til oss via mail, telefon eller eventuelle kontaktskjema vil bare bli brukt til å kontakte deg i forbindelse med din henvendelse. Opplysningene vil ikke bli brukt til noe annet enn hva som vil være relevant for din henvendelse og eventuelle kundeforhold.

Nettstatistikk

Dette nettstedet benytter Informasjonskapsler (cookies).
Tksheis.no samler inn avidentifiserte/anonyme opplysninger om besøkende på nettsiden. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukeren kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Vi bruker cookies hovedsakelig for trafikkmåling og optimalisering av innhold og brukeropplevelse. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson.

 

Informasjonskapsler

Sist oppdatert: 24/10/2022 

Hva er informasjonskapsler? Denne retningslinjen for informasjonskapsler forklarer hva informasjonskapsler er og hvordan vi bruker dem, hvilke typer informasjonskapsler vi bruker, dvs. informasjonen vi samler inn ved hjelp av informasjonskapsler og hvordan denne informasjonen brukes, og hvordan du administrerer informasjonskapselinnstillingene. 

Informasjonskapsler er små tekstfiler som brukes til å lagre små biter av informasjon. De lagres på enheten din når nettstedet lastes inn i nettleseren din. Disse informasjonskapslene hjelper oss med å få nettstedet til å fungere ordentlig, gjøre det sikrere, gi bedre brukeropplevelse og forstå hvordan nettstedet fungerer og analysere hva som fungerer og hvor det trenger forbedring. 

Hvordan bruker vi informasjonskapsler? Som de fleste av de elektroniske tjenestene, bruker nettstedet vårt førsteparts og tredjeparts informasjonskapsler til flere formål. Førsteparts informasjonskapsler er stort sett nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte, og de samler ikke inn noen av dine personlig identifiserbare data. 

Tredjepartsinformasjonskapslene som brukes på nettstedet vårt er hovedsakelig for å forstå hvordan nettstedet fungerer, hvordan du samhandler med nettstedet vårt, holde tjenestene våre sikre, levere annonser som er relevante for deg, og alt i alt gi deg en bedre og forbedret bruker oppleve og bidra til å fremskynde fremtidige interaksjoner med nettstedet vårt. 

Følgende informasjonsskapsler brukes på tksheis.no:

I tillegg til dette tilbyr forskjellige nettlesere forskjellige metoder for å blokkere og slette informasjonskapsler som brukes av nettsteder. Du kan endre innstillingene til nettleseren din for å blokkere/slette informasjonskapslene. Nedenfor er lenkene til støttedokumentene om hvordan du administrerer og sletter informasjonskapsler fra de store nettleserne. 

Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/32050 

Safari: https://support.apple.com/en-in/guide/safari/sfri11471/mac 

Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/clear-cookies-and-site-data-firefox?redirectslug=delete-cookies-remove-info-websites-stored&redirectlocale=en-US 

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/topic/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer-bca9446f-d873-78de-77ba-d42645fa52fc 

Hvis du bruker en annen nettleser, vennligst besøk nettleserens offisielle støttedokumenter. 

 

Google Analytics
Analyseverktøyet Google Analytics benyttes for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles tjenere.

Google Tag Manager
Google Tag Manager håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til tredjepartsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics) og brukes til optimalisering av nettsiden og markedsføringstjenester. Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager.

WordPress
Informasjonskapsler for visning og funksjonalitet.

Hvordan slette informasjonskapsler:

De fleste nettlesere er stilt inn til å godta informasjonskapsler. Vi gjør oppmerksom på at du kan slette disse ved å følge instruksjonene for sletting av informasjonskapsler i din nettleser. Du finner informasjonen om dette i “Hjelp”-funksjonen i nettleseren din. Vær oppmerksom på at å begrense tilgangen til informasjonskapsler kan påvirke funksjonaliteten på nettstedet.

Hvis du vil fjerne informasjonskapsler (cookies) fra datamaskinen, kan du bruke disse veiledningene:

Internet Explorer
Chrome
Safari
Firefox

Deling av innhold fra nettstedet

Når du deler innhold eller innlegg fra tksheis.no, legges informasjon inn der og da hos nettsamfunnet du velger. Hvordan det aktuelle nettsamfunnet håndterer dataene videre, reguleres av din avtale med nettsamfunnet. Informasjon om at du har delt et innlegg lagres ikke hos oss.

Sosiale medier

Cookies/informasjonskapsler fra sosiale medier kan settes dersom du er logget på en eller flere sosiale medier og bruker en funksjon eller link via vår nettside som er tilknyttet en av disse tjenestene. Informasjonen kan også brukes til å gi deg relevante tilbud i sosiale medier.

Innebygd innhold fra andre nettsider

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.
Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Samtykke

Når du besøker og bruker tksheis.no, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.