Toggle Menu
TKS Heis AS - Lavløfteplattform - EasyLift

 

 

TKS EasyLift

 

Personer med nedsatt bevegelsesevne og rullestolbrukere beveger seg nå elegant og komfortabelt mellom mindre nivåforskjeller.

 

 

Like muligheter for alle!

EasyLift gir rullestolbrukere og personer med nedsatt bevegelsesevne tilgang til nivåer, som normalt ikke er lett tilgjengelige. Med en maksimal løftehøyde på 125 cm er EasyLift anvendelig mange steder innendørs! EasyLift kjører sikkert og komfortabelt.

Stabil ogkomfortabel

EasyLift er den absolutt mest stabile og komfortable løfteplattformen på markedet. Det at løfteplattformen er understøttet i alle de fire hjørnene og er fast montert i endeveggen, gjør at brukeren fraktes enkelt til ønsket nivå. De fire løftemotorene er styrt presist og fullstendig synkront, noe som garanterer en sikker og behagelig bevegelse.

Nyskapende og tiltalende design

I designfasen av EasyLift har flere arkitekter været med på å gi råd. EasyLift er designet og fremstilt med både brukeren og omgivelsene i sentrum. Rene og rette linjer kjennetegner designet og den fleksible oppbygningen gjør at EasyLift kan tilpasses individuelt til omgivelsene for å gi et eksklusivt inntrykk.

Fremfor alt:

EasyLift er sikkerheten selv! En solid klemplate under hele plattformen sikrer personer og gjenstander mot klemming. EasyLift tilfredsstiller gjeldende standarder og sikkerhetskrav. Ved løftehøyde over 50 cm, leveres EasyLift med port på øverste nivå i tråd med gjeldende regelverk.

Montasje Montasje

EasyLift monteres uten inngrep i eksisterende bygningsdeler og installeres på et flatt gulv og fastgjøres i endeveggen. Dette for en stabil og komfortabel bruk. Eneste forberedelse som kreves på montasjestedet, er fremføring av strømforsyning til løfteplattformen. Det må være 100 mm fra plattform til vegg. Styring er integrert på løfteplattformen.

 

Tekniske spesifikasjoner:

  • Platformstørrelse: 800 x 1400 mm (privat)
  • Platformstørrelse: 900 x 1400 mm (offentlig)
  • Løftehøyde: maks 125 cm
  • Løftekapasitet: maks 400 kg
  • Tilsluttes: 230 V / 50 Hz / 10 A
  • Standardfarge: Gris 900 Sablè (mørk grå)

 

 

 

EasyLift