Toggle Menu
TKS Heis AS - Løfteplattform - A 1000

 

 

ILS 1000 Løfteplattform

Tung last uten problem

 

En ny standard av fleksibilitet og kvalitet

 

Vår ILS 1000 er en demonstrasjon av ekte innovasjon og profesjonalitet, med en sterk løftekapasitet på 1000 kg pakket i ren skandinavisk design. Vi har et produkt som skiller seg fra konkurrentene. Designen og utformingen muliggjør rask installasjon og et sluttprodukt som er fleksibelt.

55 forskjellige plattformstørrelser å velge mellom og en sjaktgrop på bare 110 mm som betyr at vi alltid kan skreddersy en heis som passer deg.

  • Hver ILS 1000 kommer med en høy plattform vegg i moderne design som gir god lysstyrke gjennom hele reisen.
  • En fantastisk konstruksjon som muliggjør en enkel og rask installasjon på bare 2-4 virkedager!
  • De korte installasjonstidene sammen med lave materialkostnader betyr at ILS 1000 sannsynligvis har markedets beste totalpris.

Takket være vår slanke design, robuste konstruksjon og fleksibilitet i plattformstørrelser, passer ILS 1000 perfekt inn i både offentlige og industrielle miljøer. Sykehus, sykehjem, arenaer, skoler, kontorer, verksteder, møbelbutikker osv. hvor det stilles høye krav til design, kvalitet, overflate og løftekapasitet.

De brede dørene gir fantastiske lastemuligheter i alle situasjoner. Som standard er dørene alltid helt glasserte, men vi tilbyr selvfølgelig også brannklassifiserte EI60-dører. Alle våre betjeningsknapper er utstyrt med både taktil og punktskriftstekst.

Andre mulige alternativer inkluderer: telefon, forskjellige typer gulvbelegg, Mulighet for innertak, nøkkelkjøring, etasjeanvisning, automatisk døråpner, talevarsling, ankomstsignal, glassjakt, heis lakkert i en annen RAL-farge, albuekontakter, speil og mer. Se neste side for eksempler.

En heis fra Innovation Lift Scandinavia AB er en investering for en enklere og mer behagelig hverdag, for en ny standard for innovasjon og kvalitet.

We can, we do and we do it smarter!

Skreddersydd inn i minste detalj

Hos TKS Heis er vi stolte av vår evne til å tilpasse produktene våre til kundenes ønsker og behov. Hver heis vi lager kan skreddersys med et bredt utvalg av tilleggsalternativer å velge mellom.

Les mer i brosjyren